Skip to main content
x

Senang Lifestyle Coaching

Ik kan me nog herinneren als klein meisje al graag naar het CIOS (opleiding voor sport en beweging) te willen.

Nadat ik het vak "sportmassage" op het CIOS Sittard had afgerond, heb ik ervoor gezorgd deze kennis meteen door te voeren in mijn dagelijkse routines en werkzaamheden. Zo heb ik ervaring opgedaan met het geven van massages in Sauna de Waterakkers en heb ik als sportmasseur gewerkt bij voetbalclub ADO'20 in Heemskerk.

In 2011 kreeg ik de kans om binnen de veilige muren van sportcentrum Pauel Sport (later Life Fit Centre en Ben Rietdijk Sport) in Haarlem mijn eigen praktijk te starten.

In Frankrijk volgde ik samen met Petra Beelen een cursus Esalen Massage. Dit was voor mij een fantastische aanvulling waarmee ik nog meer mensen Senang kon laten voelen.

In de loop der tijd kwam ik in aanraking met Herbalife. Ik gebruikte de producten om sneller te herstellen van mijn trainingen. Overtuigd van de waarde van deze producten deelde ik ze dankbaar met vrienden, familie en klanten. Ik begeleidde hen naar een gezondere levensstijl en Herbalife hielp hen om zich vitaal te voelen, hun gewicht onder controle te houden en sneller te herstellen van inspanning.

Senang Lifestyle heeft zich ontwikkeld tot een praktijk voor een complete aanpak van je levensstijl. Behalve de sport- en ontspanningsmassages krijg je coaching op het gebied van voeding en huidverzorging of kun je meedoen aan de verschillende challenges. Senang Lifestyle is te vinden op tappersweg 14-02 in Haarlem samen met schoonheidsspecialiste Sophistication.

 

Reviews

Ik ben een tijd geleden 15 kilo afgevallen, maar het lukte me maar niet om die laatste paar kilo er af te krijgen. Tot Tamara tijdens een massage eens vroeg of ik een proefpakket van Herbalife wilde om te kijken of dat wat voor me was. Dat beviel zo goed dat ik er mee door ben blijven gaan.
Marco Peetoom
2 years 3 months ago
Echt te gek!
Gijs van den Brink
2 years 3 months ago
Ik ben al meerdere jaren vaste klant van Tamara. Toen ik hoorde dat zij haar werkzaamheden verplaatste naar Heemskerk ben ik met haar mee verhuisd. Als full-time groepsles docent belast ik mijn lichaam in hoge mate en is het erg belangrijk voor mij dat ik regelmatig gemasseerd word.
Anneke Butijn
2 years 3 months ago